Bliv medejer af 5 skønne ferieboliger rundt omkring i verden

13 november 2018
Lykke Holzmann Søby
image

Du har sikkert hørt ordsproget ‘Ude godt, men hjemme bedst’. Og sådan er der mange der har det, men hvad nu hvis ude, er det samme som hjemme. Der findes et helt nyt og unikt koncept i Danmark, hvor du kan blive medejer af hele 5 hjem i udlandet. Så kan du altid vende tilbage til familiære omgivelser, hvad enten det drejer sig om en lejlighed på Manhattan eller en villa i Toscana.

Konceptet går på at 21 familier er medejere af 5 dejlige 21-5 ferieboliger rundt omkring i verden på nogle af de mest eksklusive feriedestinationer. Som medejer af 21-5 ferieboliger, kan du benytte boligerne i gennemsnitligt 12 uger om året, og nyde solen i Sydfrankrig når det er mørkt og kedeligt i Danmark.

Ejerforeningen tager sig af alt det bøvlede, som at finde de rigtige 21-5 ferieboliger, sætte dem i stand, og møblere så de er klar til når du kommer for at holde din velfortjente ferie. Du kommer aldrig til at kede dig, og i løbet af året vil du komme til at møde nogle af de andre medejere på den årlige generalforsamling, naturligvis arrangeret af ejerforeningen.

Det lyder måske som meget at der skal hele 21 familier til at eje et enkelt hus, men alt bliver tilrettelagt af ejerforeningen, så du bare kan nyde din ferie. Booking af dine 21-5 ferieboliger foregår i et online bookingsystem, der er designet på en måde, så der ikke er kapløb om f.eks. industriferien, det foregår i et tempo hvor alle kan følge med, så det ikke kun er de der er digitalt stærke, der kan være med.

Endnu en benævnelsesværdig ting ved 21-5 ferieboliger konceptet er, at du kan tage dine venner med på ferien, så du stolt kan vise dine boliger frem, og leve som var du den vildeste liebhaver. Det behøver du dog ikke være, alle kan være med i 21-5 ferieboliger konceptet.

Flere nyheder