Der ændrer sig med tiden med den her dør

27 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nar man begår sig derhjemme, så har man sine vaner og måder at gøre tingene på, og sådan kan man lide at have det, for man har indrettet sig, som man gerne vil have det.

Man bemærker det også, når der sker forandringer, og der er nogle, som man har set frem til længe, og så er der nogle, som man mere gør af nød, end fordi man gerne vil.

Det kan være en dør, som man har haft længe, men som er så slidt og ødelagt, at man længe har gået og overvejet, at man skulle have den udskiftet med en bedre dør fra Klarwindows.co.uk.

Langt om længe er det endelig sket, hvor økonomien er til det, og så fik du fat i den og satte den op, så den skrålede og sat helt perfekt.

Du kan lide synet, og de andre derhjemme er også glad for den måde, som den nye dør tager sig ud.

Nu kommer så tilvænningen til den.

dør

Selv en ny dør gør store forandringer i hjemmet

Man skulle ellers ikke tro, at sådan noget simpelt som en dør kunne ende med at skabe så store forandringer i et hus, men en dør er netop noget, som man bruger tit.

Og med den tidligere dør havde man bare mange vaner og automatik med den, som man gjorde, fordi man lige vidste, hvor mange kræfter man skulle lægge i den for at åbne den, hvor længe den var om at smække i af sig selv og mere til.

Sådan tænker man stadig ubevidst, at det er, når man tager fat i dørhåndtaget til døren, fordi man tror, at det er den gamle dør, men så kan man hurtigt mærke, at det jo er den nye dør, man har med at gøre. 
Det nåede man ikke at se.

Det kan så kræve lidt tid, inden man vænner sig til den nye dør.

Flere Nyheder