Derfor skal du bruge en boligadvokat

22 oktober 2020
Maya Hindsberg

Står du og skal købe en ny bolig eller sælge din gamle bolig, så kan det være rigtig smart at få hjælp fra en boligadvokat og det er heldigvis, så nemt at du kan få en eBoligadvokat til at hjælpe. Der er nemlig mange juridiske aspekter, som man skal tage stilling til og det er netop her, at en boligadvokat er en god ide, da de kan sørge for, at du ikke falder i de typiske fælder, som kan koste dig mange penge. Der er jo netop mange penge involveret og derfor vil du helst ikke begå nogle fejl.

Derfor skal du gøre brug af en boligadvokat, når du sælger

Om du bruger en ejendomsmægler eller ej, så er det altid en god ide at få en boligadvokat involveret. Det er særligt en rigtig god ide, hvis du sælger uden en ejendomsmægler. Der er nemlig en lang række dokumenter, som skal være på plads og det kan være ret forvirrende, hvis man ikke kender til den rette lovgivning og de krav der kan være til salgsdokumenterne. Der kan en boligadvokat rådgive dig, hjælpe med formulering og ydermere stå for kommunikation med køberens advokat, så alt foregår juridisk korrekt.

Derfor skal du bruge en boligadvokat ved køb af en bolig

Det kan være en lige så stor fordel for dig at gøre brug af en boligadvokat, når du skal købe en bolig, da ejendomsmæglerens formål er at sælge dig en bolig, ikke sikre at dine juridiske interesser bliver varetaget. Derfor kan de gøre det utroligt fristende for dig at skrive under på drømmeboligen, men inden du gør det, så skal du måske lige sikre dig, at alle dokumenter er i orden.

Det er dog meget at forvente, at du ved hvad det indebærer og derfor kan en boligadvokat hjælpe dig og rådgive dig, både før, under og efter processen.

Flere Nyheder