Det skal din nye bank vide for at kunne skifte

28 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Når du gerne vil skifte bank, har din nye bank brug for en række oplysninger om dig, for at de kan skifte for dig. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får sendt dem til dem hurtigst muligt. Dermed kan skiftet ske hurtigst muligt. 

Nogle af de oplysninger, som din nye bank skal bruge, ved skift bank, er: 

– En oversigt over alle dine konti i din gamle bank

– Hvilke kort du har – og gerne vil have 

– Hvilken pension du har 

– Et billede af din billedlegitimation

– Hvilke betalinger du har på betalingsservice 

– Om du har nogle faste overførsler udover dem til betalingsservice 

Ved at sørge for at give din bank de oplysninger vil du kunne skifte bank utrolig nemt og smertefrit. Dermed kan du hurtigt få glæde af de fordele, der er ved at være kunde i den nye bank. Det er lige meget, om der er for at få en lavere rente på et lån, komme væk fra en dårlig bankrådgiver eller for at få en mere etisk bank. 

Bliv klogere på bankskifte på blog 

Måske synes du ikke, at et bankskifte er så ligetil, som vi får det til at lyde som. Derfor kan det være rart for dig at læse en større guide om emnet. Det kan du for eksempel gøre på Banklys hjemmeside. De har skrevet en stor blogpost om emnet. Der går de virkelig i dybden med alt, du skal være opmærksom på i forhold til at skifte bank. 

For eksempel kan du også blive klogere på, hvad det kan koste dig at skifte bank, og hvor lang tid det tager. Det er altid gratis for dig at flytte din indlånskonto, hvis du har haft den i mere end et år. Det kan dog koste penge for dig, hvis du vil flytte værdidepoter, pensionsopsparinger eller lignende. Derfor det er værd for dig at undersøge på forhånd. 

Flere Nyheder