Få hjælp til renoveringen hos professionel maler

10 august 2020
Astrid Pedersen

Er væggene i dine stuer og værelser gået hen og blevet lidt nussede og falmede med årene – og har paneler, dørkarme og vinduesrammer helt sikkert set bedre dage? Så bør du kontakte et malerfirma med henblik på et tilbud på maling af boligen.

Hvorfor betale sig fra malerarbejde?

Måske tænker du at det er spild af penge at lade et professionelt malerfirma forestå maling af vægge, lofter og træværk i din bolig. Det med at smøre lidt maling ud over diverse overflader er vel ikke noget du ikke kan klare selv. Og så er det vel trods alt billigere selv at male, end at få en faglært håndværker til det.

Her skal du så overveje, at det langt fra er billigt selv at varetage indvendig maling af boligen. Du kan ikke på samme måde som en professionel maler indkøbe udstyr og materialer til engros priser. Du kan heller ikke trække udgifterne til maling og malergrej fra i skat. Og du vil hurtigt skulle sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projektet.

Der er nemlig langt flere opgaver i et stykke vel udført malerarbejde end man umiddelbart skulle tro. Ud over det, at du skal ud og købe vægmaling, primer, grunder, lofthvid og træmaling skal du også anskaffe sandpapir, afdæknings materialer, malertape, spartelmasse, spartler og måske endda en trappestige, hvis du ikke er i besiddelse af en sådan.

Lægger du disse udgifter sammen med det forventede antal brugte timer, vil det hurtigt fremgå at det på ingen måde kan betale sig selv at varetage malerarbejdet. Du vil med sikkerhed kunne bruge din tid bedre andet steds. Og en faglært maler vil med garanti kunne frembringe et langt smukkere og mere holdbart resultat end hvad du selv vil kunne præstere.

Du kan finde din lokale maler i Albertslund via Malerkanonen – læs mere på Malerkanonen.dk

Flere nyheder