Få renoveret og malet dit hjem

20 maj 2020
Lotte Hindsberg

Fra tid til anden sker det at det er nødvendigt at ens hjem skal renoveres og hjemmets værelser skal renoveres. Til at starte med fjernes gammel tapet. Ofte gammel savsmuldstapet som i årevis har været brugt i de fleste hjem.

Når alle lag tapet er fjernet står murene nøgne. Nogle gange kan det være nødvendigt først at mure væggene op igen. Det er som udgangspunkt en god ide at få muret væggene op, så de er i vatter. Det gør det efterfølgende arbejde meget nemmere. I dag starter man ofte med opsætning af filt på væggene, inden man enten forsætter med tapet eller maler direkte på filten.

Gør god brug af din maler

Hvis du har valgt at få malet af en maler, er der mange andre gode måder du kan drage fordel af hans uddannelse og erfaring, udover at han er ekspert i at male. Du kan med fordel få råd og vejledning om hvilken farver der passer bedst til de forskellige rum. Hvis rummet er lille kan du ved hjælp af farver og “optisk bedrag” få rummet til at virke større. Det samme gælder hvis rummet er stort. Med farver på væggene kan du få rummet til at virke både mindre og også varmt og indbydende. 

At finde den helt rigtige maler til at male dit hjem

Med mindre at du allerede kender en maler som du har god erfaring med, så brug den nødvendige tid på at finde den rigtige. Det er tid er der givet godt ud. Som regel males der omkring en gang hver 10ende år. Det er lang tid at gå og være utilfreds med resultatet. Samtidig er det muligt at spare penge ved at kontakte flere malere og få lært hvor prisniveauet ligger. Ellers kan du jo ved et uheld have ringet til den dyreste.

Flere nyheder