Find det bedste værksted i Helsinge

12 marts 2021
Astrid Pedersen

Når du som bilejer står for at skulle udvælge et fast autoværksted, er det smart at vælge et lokalt et af slagsen. Og er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland, kan du med fordel vælge Autocentralen Niels Pedersen.

Hvem er Autocentralen Niels Pedersen?

Autocentralen Niels Pedersen er dit autoværksted i Helsinge. Gennem mange år har Autocentralen Niels Pedersen serviceret bil ejere i Gribskov kommune og nærmeste omegn, og har igennem årene oparbejdet en solid portefølje af glade og tilfredse kunder. Hos Autocentralen Niels Pedersen serviceres og repareres biler af alle mærker, modeller og årgange.

Uanset om du skal have rettet en bule i bilens karosseri, have udbedret en lak skade eller have skiftet fra sommer til vinter dæk kan du få hjælp hos Autocentralen Niels Pedersen. Autocentralen Niels Pedersen råder over alle de nødvendige værksteds faciliteter til udførelse af mekaniker og tekniker arbejde og kan præsentere det mest moderne top of the line udstyr til såvel fejlfinding som til reparation og udbedring af skader.

Der ud over udfører Autocentralen Niels Pedersen en lang række service ydelser som for eksempel ferie tjek, som tager særligt højde for tjek af olie stand og udskiftning af bremse væske så din bil er klar til de lange seje træk på de danske og europæiske motorveje.

Som fast kunde kan du altid indgå en service aftale med Autocentralen Niels Pedersen. En service aftale kan for eksempel indebære gratis hjælp til skift mellem sommer og vinterdæk samt opbevaring af de dæk som ikke er i brug på værkstedets dæk hotel. Og så får du samtidig rabat på en lang række service ydelser samt flere andre fordele i forbindelse med auto hjælp.

Du kan læse mere om Autocentralen Niels Pedersen, og booke en tid til en uforpligtende snak om din bils behov for service eller reparation, på hjemmesiden https://www.autocentralenhelsinge.dk/.

Flere Nyheder