Find din lokale VE-installatør på Fyn

17 september 2020
Astrid Pedersen

VE er en forkortelse for vedvarende energi – altså alle de energi kilder som ikker er afhængig af begrænsede reserver. Det kan for eksempel være energi i form af solvarme og solceller, vindmøller, vandkraft og bølgekraft samt geotermisk varme. Sidst nævnte er udbredt i form af jordvarme anlæg samt luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper.

I Danmark har vi en målsætning om fra 2050 at være helt fri for anvendelse af fossile brændstoffer så som olie, kul og gas. Derfor udfases de gammeldags olie og gas fyr stille og roligt, og erstattes med de mere drift sikre og energi effektive varmepumper.

En varmepumpe er, i kraft af sin høje udnyttelse af den tilførte energi, et miljø og klima venligt alternativ til de kendte opvarmnings metoder i private boliger. Og så kan du samtidig spare masser af penge i forbindelse med dine udgifter til opvarmning når du skifter det gamle udtjente fyr ud med en luft til vand varmepumpe eller med et jordvarme anlæg.

Hvem kan hjælpe med VE-installation på Fyn

Står du for at skulle udskifte fyret i din bolig i Odense, Faaborg, Svendborg eller Nyborg kan du med fordel kontakte Hybel VVS Teknik ApS. Hybel VVS Teknik ApS har mange års erfaring inden for VE installation, og kan derfor hjælpe dig med at sikre at din nye luft til vand varmepumpe kommer til at fungere optimalt.

Når du vælger Hybel VVS Teknik ApS som din VE-installatør på Fyn er du garanteret en professionel og kundevendt service. Foruden installation af varmepumpe kan Hybel VVS Teknik ApS også hjælpe med at ansøge om energi tilskud hvilket du er berettiget til i forbindelse med opsætning og installation af luft til vand varmepumpe.

Du kan læse meget mere om Hybel VVS Teknik ApS som ve-installatør, og kontakte firmaet direkte via hjemmesiden hybel-vvs.dk

Flere Nyheder