Find en god og ny bilrude på internettet

27 april 2020
Lotte Hindsberg
Find en god og ny bilrude på internettet

Hvis uheldet er ude og du får et stennedslag på din forrude og den er så stor at den ikke kan repareres med lim og UV varme og du derfor har brug for en ny forrude, er internettet en stor hjælp til at du kan finde en ny til den bedste pris. I dag er der mange værksteder der specialiserer sig i at udskifte forruder og nogle tager endda hjem og skifter den hjemme hos dig, så du slipper for at skulle køre i en bil med en ødelagt rude. Start med at søge på forrude skift pris og se hvilke værksteder der kommer frem. Undersøg også om din bilforsikring dækker stennedslag. Mange af dem gør eller det kan tilkøbes, men det er ikke alle.

Kontakt flere værksteder

Inden du vælger et værksted, er det en god ide at ringe til mindst 3 og hør hvad det koster at få udskiftet forruden. Du skal også høre hvor lang tid det tager og om de bruger originale ruder. Hvis der ikke bruges originale reservedele, kan du risikere at din bil mister i værdi og forsikringen ikke længere dækker. Er det en ældgammel bil der lever på sidste vers er det selvfølgelig en afvejning om det kan betale sig, men har du en bil du gerne vil sælge på et senere tidspunkt, er det vigtigt at sikre sig.

Når du har fået en pris fra de forskellige værksteder, så brug også et par minutter på lige at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af erfaring. Har de været glade og tilfredse og har værkstedet overholdt det de har lovet eller er der flere der udtrykker skuffelse. Du skal ikke kigge efter de bedste og dårligste anmeldelser, men om der er noget der går igen hos flere.

Den tid du bruger på at finde det rigtige værksted er givet godt ud.

Flere nyheder