Frisør i Stensballe: Fordi dit hår fortjener det bedste

11 august 2020
Athene Eriksen

I disse travle og moderne tider, kan det ind imellem være svært at finde tid, til at tage os af os selv. Med alle de dagligdags gøremål som mange af os har stående i kalenderen, er det ikke altid let at finde ekstra timer til selvpleje. Ikke desto mindre er det enormt vigtigt, for vores selvfølelse og for vores generelle sundhed, at finde plads i hverdagen til at drage omsorg for os selv.

Dette kan være så simpelt som at tage en tur til frisøren og få rettet lidt på spidserne, farven eller måske eksperimentere med noget nyt? Det er en lille glæde og luksus til os selv, som får os til at føle os smukke og velplejede og det har vi alle brug for. Det giver os mere glæde i hverdagen og giver dig mere overskud, til at være noget for dig selv og for andre. 

Fordi en tur til frisøren kan udrette mirakler

Med mange års erfaring indenfor branchen, fortsætter vi stadig med at udvikle os. Dette sker løbende igennem kurser i nye produkter og teknikker, så vi altid kan tilbyde dig den bedste service. Vores førsteprioritet er at du skal være glad og forlade vores salon med et smil, så er det også en god dag for os.

Vi er meget opmærksomme på dine ønsker og behov, og skulle du dertil ønske sparring omkring muligheder for forandring, så står vi også klar med råd og vejledning. Fordi vi har dine bedste interesser på sinde, benytter vi os udelukkende af organiske produkter. Dette gælder alt fra shampoo og kure til farve, som selvfølgelig er uden ammoniak, for at skåne dit hår og give det liv.

Vi tror på det bedste fra naturen også er det bedste for os. Derfor vil vi gerne give vores bidrag, til at gøre verden til et bedre sted, klipning for klipning. 

Ønsker du at fornye dit hår, igennem professionelle behandlinger og organiske produkter? Så kan du med fordel se mere her.  

Flere Nyheder