Fynsksnedkeri – flotte og unikke borde

25 februar 2021
Camilla Skøtt

Har du nogensinde set på de lidet kønne hæve-sænke borde og tænkt, at sådan et aldrig får lov at flytte ind i dit hjem? Men kan du nu – ovenpå corona, nedlukning og hjemmearbejde – mærke, at det ville være en rigtig god idé med et praktisk bord af den slags? Så læs med her – det behøver nemlig ikke at være grimt og klinisk.

Forleden sad vi på redaktionen og diskuterede hæve-sænke borde, og det var ikke svært at blive enige om, at vi faktisk aldrig rigtig havde set et flot et af slagsen. Men den slags udtalelser kan jo ikke gå upåagtet hen, så derfor satte vi os til at undersøge, om der virkelig ikke fandtes flotte hæve-sænke borde på markedet.

Og ved du hvad? Det gør der!

Vi fandt dem på fynsksnedkeri.dk, og vi vil faktisk sige, at det er umuligt ikke at forelske sig i dem.

Eksklusive hæve-sænke borde

Okay – når det kommer til borde, der kan hæves og sænkes, så kommer vi jo ikke udenom de metalben, der er knap så kønne, som man kunne ønske. De er nu engang et praktisk onde, der er nødvendigt for funktionen.

Til gengæld behøver du ikke at lade dig nøjes med en ligeså kedelig og praktisk bordplade. Du kan i stedet vælge en plade med laminat omkranset af en kant af lyst egetræ. Eller hvad med en bordplade i sildebensparket i egetræ – enten helt lys, medium løs eller mørkt?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med et hæve-sænke bord af denne kaliber, kan du faktisk skabe et rigtig lækkert hjemmekontor, hvor du ikke behøver at krympe dig, hver gang du kigger på bordet. Alternativt kan du måske lokke chefen til at investere i nye borde til kontoret, så I kan få lidt lækkert at sidde ved, når arbejdet skal passes.

Flere Nyheder