Gør din bolig på Sjælland energivenlig med en varmepumpe

26 februar 2022
Silje Hansen

advertorial

En varmepumpe er det grønne løsning til opvarmning af din bolig eller sommerhus. En varmepumpe er en utrolig god investering, hvis du i  dag opvarme din bolig med gas, olie eller træpiller. Det er langt bedre og billigere for din økonomi. 

Hvis du derfor vælger at skifte til en varmepumpe, kan der være penge at spare allerede fra dag 1 på din energiregning. Der er naturligvis mange forskellige varmepumper at vælge mellem, og det koster naturligvis også lidt at få monteret. Der vil derfor være en tilbagebetalingstid der er værd at se på.

En varmepumpe er også effektiv, da den ikke behøver at være tændt hele tiden ligesom en radiator. Du kan f.eks. vælge at slukke varmepumpen, hvis du ikke er hjemme i sommerhuset eller i din bolig. Her kan varmepumpen tænde et par timer før du ankommer til sommerhuset eller boligen. På denne måde bruger du ikke energi på at holde din bolig opvarmet, når der ikke er nogen hjemme.

varmepumpe Sjælland

Vælg en varmepumpe som abonnementsløsning

Der er naturligvis mange fordele ved at vælge en varmepumpe til din bolig eller sommerhus. Især hvis du vælger den løsning som Nærvarme Danmark tilbyder. Typisk koster en varmepumpe omkring 100.000 kroner. Det kan du slippe for ved at vælge en abonnementsløsning. Her kan du nøjes med at betale et opstartsgebyr på 7.500 kroner. Der vil derefter være et fast månedligt beløb, som du skal betale.

For 7.500 kroner hjælper de med at købe varmepumpen, få den installeret og udfører service efter behov. Her vil det naturligvis være en autoriseret VVS installatør, eller el-installatør som kommer ud for at installere varmepumpen.

Hvis du har et gammelt træpillefyr, oliefyr eller gasfyr hjælper Nærvarme Danmark med at bortskaffe den.

Læs mere om en varmepumpe som en abonnementsløsning

Hvis du vil vide mere om dine muligheder for at få en varmepumpe som en abonnementsløsning, kan du med fordel klikke din ind på https://naervarme.dk/lokal-naervarme/lokal-naervarme-omrade/sjaelland-varmepumper/

Flere Nyheder