Gulvet kan overraske nogle steder, end man venter

05 september 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske synes man selv, at man har et pænt gulv her i Jylland, hvor man endda har valgt gulvbelægning i århus, da det er her, hvor man bor, og man syntes, det kunne være flot til ens gulv.

Det var på ingen måde for at sløre, at der kunne være problemer på gulvet under, for det var sådan set pænt og velholdent, men man ville gerne have en ny overflade på gulvet, så man kunne få noget, der mindede om et nyt gulv, uden man decideret skulle hen at udskifte det.

Man overvejer også, om man skulle gøre det samme med gulvene i de andre lokaler, for det kunne være med til at hjælpe på at give det en anden oplevelse af indretningen, og man kunne blive inspireret til, hvordan man ellers kunne indrette lokalerne videre.

gulv

Men som man netop tænker, at i det lokale, hvor man har fået valgt en gulvbelægning, at man skal skabe nogle forandringer, så åbenbarer der sig noget ved gulvet, man ikke havde set komme.

Der var mere ved det her gulv, end man lige havde forventet

For gulvet gav en inspiration til, at man skulle fjerne nogle skabe og hårde hvidevarer, som der var i denne lokale, og sætte nogle nye ind.

Men som man fjerner dem, så kan man godt se, at der er stykker af det gamle gulv her.

For man havde egentlig bare valgt den nye belægning til at skulle være lagt på det blottede gulv, for man havde jo netop ikke tænkt sig at lægge et nyt gulv; men den konsekvens rammer nu en, at man kan se, at man ikke lagde belægningen over hele gulvet, for så skulle man ind under disse skabe og hvidevarer.

Derfor vælger du så nu, at der skal belægning på hele gulvet, så du får den samlede løsning i hele lokalet.

Flere Nyheder