Gulvfirma København – Individuelle priser, grundige resultater

17 november 2021
Athene Eriksen

advertorial

Gulvlægger i København: Giv dig selv de bedste muligheder 

Når dit hjem trænger til fornyelse, så kan de enkle steder være et godt sted at starte. Vores gulve er ofte fejlagtigt overset i denne proces, da disse ikke springer lige så meget i øjet, som en ny sofa. Men tag ikke fejl, vores gulve udgør nemlig en kæmpe del af det indtryk vi danner os, når vi træder ind et nyt sted. Det er derfor en af de detaljer, som vil gøre den allerstørste forskel, når det kommer til fornyelsen af dit hjem eller virksomhed. 

Jeg ønsker at få renoveret mere end blot gulve, kan dette klares?

Ja det kan det bestemt. Der tilbydes nemlig et helt nyt, dansk-udviklet produkt ved navn: Designspartel eller Microcement. Dette bliver både udviklet og produceret i Danmark, nærmere betegnet Ballerup, så du er garanteret en høj standard og kvalitet. Fordelen ved at benytte dette materiale, er at dette ikke blot kan anvendes på dine gulve. Det egner sig nemlig også til vægge, møbler og på dit badeværelse. 

image

Hvad er designspartel/microcement? 

Dette er et nyudviklet materiale, som kan sikre dig et flot og ensartet designresultat i hele dit hjem. Dette kommer både i en ‘rå’ og en ‘fin’ version, som kan tones i alle spektrets farver. Dette betyder for dig som kunde, at du har rig mulighed for at udtrykke din egen personlige stil og udtryk, samt skabe helhed og harmoni i din bolig eller forretning. Dette er både bæredygtigt, smukt og slidstærkt, så du er garanteret resultater som vil bistå dig, i mange år ud i fremtiden. 

Ønsker du at renovere din ejendom og modtage et samlet pris, på den komplette transformation? Så behøver du ikke længere søge efter den rette samarbejdspartner for dig. Tag kontakt til din gulvlægger i København i dag. 

Flere Nyheder