Hold altid din ørering pæn og ren

04 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er som med så mange ting her i tilværelsen, at vi er meget ømme omkring dem i starten, og vi lytter meget efter, hvordan vi skal passe på tingene, men som tiden går, begynder vi at slække på det af enten dovenskab, eller fordi vi synes, at man alligevel ikke kan holde det, som det så ud fra ny.

Den tankegang skal man passe på med.

Det være en bil, hvor man er helt forelsket i den duft af ny bil, som den slags udsender, eller man har fået et splinternyt køkken, som er klinisk rent, og man sværger, at selvom man kører meget i bilen eller bruger køkkenet til meget madlavning, så skal det altid fremstå pænt og rent.

Men langsomt falder man tilbage i gamle vaner med, hvordan man passer på tingene, eller man kan ikke finde overskuddet til at holde det ved lige.

Ting tæt på kroppen skal være undtagelsen

Men antag så lige, at du har noget tæt på din krop, som du faktisk går rundt med mere eller mindre dagligt, som du ikke tager af, men har på dig hele tiden.

Vi taler selvfølgelig i denne forbindelse, som du måske har gættet ud fra overskriften, om øreringe.

Du lyttede måske meget godt efter, da du fik sat din ørering eller øreringe i første gang, hvor du fik råd til, hvordan du skulle holde dem ved lige og pleje dem.

Og måske er du da også typen, der skifter dem ud i ny og næ – her tænker vi på dem, man har låst fast i øret og ikke dem, man lige kan klipse på øret.

Men en fastlåst ørering kan også udskiftes.

Nu er kroppen jo ikke skabt til den slags udsmykninger, hvor smukke de end kan være, så det er op til dig at holde øreringene og områderne ved dem pæne og rene.

Især skal man undgå infektioner!

Flere Nyheder