Hvad du kan bruge dine betonelementer til efter brug

26 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvad du kan bruge dine betonelementer til efter brug

Lige meget hvor gode dine bestilte betonelementer hos http://praefa.dk/ end er, så kommer der med tiden en udløbsdato både for, hvad de kan holde til, hvor de skal udskiftes, eller hvor man ikke har brug for dem til ens oprindelige behov længere.

Men hvis man ligefrem har købt nogle store betonelementer, så kommer de jo lidt til at fylde derhjemme, så hvad gør man, før man frygter, at man skal til at nedbryde elementerne og køre dem på genbrugspladsen?

Vi lever jo i et genbrugssamfund, hvor vi forsøger at udnytte tingene bedst muligt, indtil det absolut er ubrugbart og skal kasseres til omdannelse til anden proces.

Men bare fordi, du umiddelbart ikke kan bruge dine betonelementer mere, så betyder det jo ikke, at andre ikke kan bruge dem.

Så vores første forslag er ganske enkelt, at du laver opslag om disse betonelementer i alt fra lokalsprøjten til nettet, salgsannoncer og skilte nede ved vejen om, at du sælger – eller bortgiver – disse betonelementer.

Man skal så bare være ærlig om dimensionerne, alderen og tilstanden ved dem.

For som man siger: hvis noget ikke er til at bruges længere for en selv, så er der måske en anden eller flere, som kan se muligheder ved det.

Dog kommer vi gerne lige med et par forslag til, hvad du selv kan bruge betonelementerne til, specielt hvis de er store.

Du kan skære dem ud i mindre stykke, så de kan bruges som blomsterbede eller dekoration hertil. Hvis du er meget handy, kan du endda skære dem ud i mindre stykker og bygge nogle dekorationsmurer ved terrassen for eksempel.

Endvidere kan du endda helt nedbryde dem, så der kun er småstykker tilbage, og dem kan du jo bruge i indkørslen eller gårdspladsen, hvis du har sådan nogle, eller give dem væk til nogle, som kunne have brug for dem.

Flere nyheder