Installering af robotplæneklipper – få det gjort ordentligt helt fra starten

25 februar 2021
Astrid Pedersen

Har du netop anskaffet dig en moderne robotplæneklipper, som kan varetage græsslåning for dig sommeren igennem? Så kan du med fordel læse med i det følgende

Nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper – en vigtig forberedelse

Inden du sender din nye hjælper i marken er der nogle indledende øvelser som skal overstået. Det er først og fremmest vigtigt at du får nedlagt kanttråd til robotplæneklipper. Med kanttråd fortæller du din robotplæneklipper hvor langt den må køre.

Kanttråden skal monteres rundt langs hele plænens kant enten over eller under jordens overflade. Du kan vælge at fastgøre kanttråd til robotplæneklipper oven på jorden ved hjælp af de medfølgende pløkker. Dette er dog langt fra nogen optimal løsning. Kanttråd til robotplæneklipper som er fastgjort over jorden udgør en snuble risiko og ser desuden ikke særlig kønt ud.

Derfor anbefales det at du får nedgravet kanttråd til robotplæneklipper. Når kanttråden er monteret under jorden bliver den hvor den skal. Og du kan sagtens bruge samme kanttråd til robotplæneklipper igen og igen, også selv om du skulle finde på at skifte din nuværende robotplæneklipper ud.

Lad Kabelnedlægning.dk hjælpe med installation af robotplæneklipper

Det anbefales ligeledes at du får professionelle fagfolk til at hjælpe dig med nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper. På den måde er du garanteret at kanttråden befinder sig i den rette dybde.

Kanttråd til robotplæneklipper må ikke ligge alt for dybt så sensorerne i din robotplæneklipper ikke kan registrere den. Ligger den for tæt på jordens overflade risikerer den at blive blottet. Og endelig er det vigtigt at kanttråd til robotplæneklipper nedlægges i tilpas afstand til plænens kant således at din robotplæneklipper kan levere flotte og knivskarpe kanter på plænen.

Kabelnedlægning.dk har både det rette udstyr og det bedste mandskab når det handler om nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper.

Du kan få hjælp til installation af robotplæneklipper via hjemmesiden kabelnedlaegning.dk

Flere Nyheder