Køb terrassebrædder sammen med en anden, der også skal lægge terrasse

28 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er en del fordele i at handle terrassebrædder sammen med en anden person, der også skal have lagt en terrasse.

Det behøver ikke nødvendigvis at være naboen eller en person på den samme vej som en, da det kan være en ven, der bor længere væk i en anden by.

For det første kan man måske få lidt mængderabat ved at købe mange terrassebrædder sammen, om man ønsker den samme type eller to forskellige typer – og måske endda flere, som man vil kombinere til at skabe en speciel terrasse.

Så er der også den fordel, at man kan hjælpe hinanden med at købe terrassebrædderne, da man så kan være fælles om at bære dem og få dem ud af trælasten; og hvis den ene så har en trailer, så bliver det lettere at fragte dem hjem.

Desuden bliver det også lidt hyggeligere at købe sammen med en anden person, og man kan måske lige tage nogle andre svinkeærinder sammen også.

Hjælp hinanden med de terrassebrædder

Endnu en fordel er så også, at I sammen kan få de terrassebrædder lagt hen, hvor de skal bruges, når I kommer hjem respektivt, eller I kan lægge dem et sted, hvor de kan ligge, til man skal lægge den terrasse.

Så er der selvfølgelig også den åbenlyse fordel, at nu har man nærmest startet dette terrasseprojekt sammen, så man kan hjælpe hinanden med at bygge terrasserne.

Dette kan være ved at hjælpe hinanden hele vejen og skiftes til at lave hinandens terrasser sammen, eller I kan hjælpe hinanden med nogle småting, når de skal klares.

Så bliver det også morsomt senere at kunne sidde på terrasserne på skift og tale om, da man lagde dem; og så har man virkelig kendskab til dette samtaleemne, så man virkelig kan gå i dybde og detaljer med det.

Flere Nyheder