Maling af badekar – forny dit badeværelse

27 juli 2019
Anne-Mette Hansen
Maling af badekar - forny dit badeværelse

Der er mange måder, hvorpå du kan give nyt liv til dit badeværelse. En af måderne er at friske dit badekar eller jacuzzi lidt op. Med tiden kan de blive ridsene, slidte, hullede og misfarvede både indvendigt og udvendigt. Det bliver hurtig træls at se på, og dit badeværelse fremstår bare ikke helt skarpt, når gæsterne træder ind i rummet.

Der er en hurtig måde at løse problemet på, og det er at få foretaget en maling af dit badekar – også kaldet emaljering!

Kan du selv male dit badekar?

Det kræver det helt rette udstyr og erfaring at male eller emaljere et badekar. Det er derfor ofte en dum idé at gå i gang med projektet, hvis ikke du har nogen form for erfaring indenfor området. Den hurtigste løsning er at vælge en erfaren specialist, som kan udføre arbejdet på kort tid. 

Hvem tilbyder maling af badekar?

Badekarsmaler.dk tilbyder professionel emaljering af badekar på hele Sjælland og har 15 års erfaring i branchen. De udfører arbejdet effektivt og hurtigt, så du kan nyde afslappende stunder i dit badekar allerede efter 24 timer. Når arbejdet er udført, får du 3 års garanti – du kan derfor roligt læne dig tilbage i dit fornyede badekar og slappe af. Den nye emaljering kan holde i 10-20 år, og det er muligt at få malet dit badekar i hvid samt toner af hvid. 

Hvordan foregår en emaljering af badekar?

Hos Badekarsmaler.dk bruger de først en primer og derefter en topcoating for at sikre høj kvalitet og lang holdbarhed. Produktet er langt bedre en andre muligheder på markedet, og produkterne der benyttes, er også nogle af de mest lugtfrie. Produkterne der benyttes til malingen af dit badekar, tørrer utroligt hurtigt, og du kan derfor benytte badekarret igen næste dag. 

Hvad koster maling af badekar?

Når du vælger Badekarsmaler.dk, kan du altid få et helt uforpligtende tilbud på emaljering af netop dit badekar.

Flere nyheder