Øg jeres omsætning med gode tekster

08 april 2021
Tina Høy

Engang var tv-reklamer, brochurer, reklameskilte, radioreklamer, produktplacering mm. vejen frem, hvis man som virksomhed ville have opmærksomhed på sine tjenester, produkter osv. Hvis man giver en god placering til sit produkt i supermarkedet, er der flere, der ser den og køber den, og hvis de ovenikøbet bliver udsat for den to gange gennem butikken, øges salget statistisk set også. 

Positiv opmærksomhed til dine produkter/tjenester

Tv-reklamer, der er sjove, er populære og generelt handler salg om at skabe en positiv oplevelse omkring sit produkt. Hvis der bliver reklameret for en ansigtscreme på en smuk kvinde i flotte omgivelser – og måske med opmærksomhed fra mænd – får den kvindelige modtager måske ubevidst lyst til at købe den creme. Ofte er man godt klar over, man køber en drøm, men vi gør det alligevel. Det er naturligt for os mennesker at stræbe efter mere og noget bedre.

Gode tekster på nettet

Nettet er det nye sted at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed, jeres tjenester og produkter. Hvis gode tekster og billeder kan tiltrække jeres kommende kunder til din hjemmeside, er det prisen værd. Ikke alle, der kigger, vil købe, men opmærksomheden giver et øget salg.

Wordpens har ikke bare én dygtig tekstforfatter, men mere end 200 skribenter, der arbejder med at skrive tekster i god kvalitet. Og hvad er god kvalitet? Det er præcise, beskrivende tekster, der fremstår professionelle. Hvis kunden søger på et produkt, som I sælger, kan en interessant introduktionstekst giver mere trafik på din google ranking.    

Kategoritekster beskriver dine produkter

Det er en god idé at få skrevet kategoritekster. De beskriver jeres produkter samt deres karakteristika og fordele. Her skal der også være beskrivelse af underkategorier samt svar på de spørgsmål, en kunde vil have. Det er også en salgstekst –  hvorfor er jeres produkter de bedste? 

Læs mere om Wordpens dygtige skribenter på wordpens.com, og hvad det kræver at være en god skribent, der i sidste ende øger jeres omsætning. Her kan I også bestille en uforpligtende snak.

Flere Nyheder