Renovering af badekar – en opgave for de professionelle

07 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du blandt de heldige som er i besiddelse af eget badekar – men er badekarret så skrammet, ridset og misfarvet at du ikke har lyst til at bruge det? Så bør du overveje at investere i en renovering af badekar.

Hvorfor skal jeg lade mit gamle badekar renovere?

Den bedste grund til at renovere et badekar er at det er billigere at sætte badekarret flot i stand end det er at skille sig af med det. Samtidig er en renovering af badekar ikke nær så krævende som en udskiftning. På blot fire timer kan dit gamle, grimede badekar komme til at stå som nyt. Det er blot et spørgsmål om den rette renovering.

Hvem kan foretage en renovering af badekar?

En renovering af badekar eller re-emaljering af badekar skal helst foretages af en erfaren badekarsmaler. I hvert fald hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat – og et badekar som kan holde i mange år.

En badekarsmaler har et rutineret håndelag samt de professionelle remedier som skal til for at få dit gamle badekar til at stå som nyt. Med en badekarsmaler til hjælp vil du kunne få et badekar som kan holde sit flot og skinnende, og som kan danne rammen o dine hyggelige karbade langt ind i fremtiden.

Hvor kan jeg få hjælp til renovering af badekar i København?

Hvis du leder efter en dygtig badekarsmaler nær din bopæl i København eller på Frederiksberg kan du finde hvad du søger hos Emaljespecialisten.

Emaljespecialisten har mange års erfaring inden for emaljering af badekar og andre emner som for eksempel fliser, klinker og håndvaske. Hos Emaljespecialisten kan du altid få et skarpt tilbud på en professionel renovering af badekar.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten, og se de aktuelle priser på re-emaljering af badekar, på hjemmesiden Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder