Sådan køber du dine firmagaver!

07 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

At forkæle sine medarbejdere er en skøn ting. Det er en nem måde at vise, at man sætter pris på dem. Men hvordan vælger man de bedste firmagaver? Hvor køber man dem? Skal det være i en butik eller måske online? Læs med her, og få gode tips til køb af firmagaver.

Sådan køber du firmagaver

Der er mange måder til at købe firmagaver. Har du en lille virksomhed med blot et par medarbejdere, kan du sagtens selv tage ud i det lokale shoppingcenter og købe dem.

Har du lidt flere medarbejdere, kan det virke overvældende at købe alle gaverne selv. Medmindre du køber fuldstændig det samme til alle og får gaverne leveret. 

Hvis du har en stor virksomhed, er du nødt til at få gaverne leveret. Så kunne det f.eks. godt betale sig at benytte en online gaveportal. 

Der findes mange online gaveportaler. Der er typisk et lille min. antal, du skal købe for at få gaverne til fordelagtige priser. Men de fleste virksomheder kan altså sagtens være med. Det starter typisk helt nede ved 6 stk. 

Køb firmagaver online – hurtigt og nemt 

Hvor kan du købe firmagaver online? Det kan du f.eks. hos Julefabrikken.dk. Det er bare en af mange online portaler. Men en af de gode af slagsen. I deres udvalg finder du nemlig et væld af gode gaveidéer til dine medarbejdere.

Julefabrikken.dk har også det populære koncept kaldet for “vælgergaver”. Det vil sige, hvor dine medarbejdere helt selv vælger deres firmagave. Det er super smart, ingen bliver utilfredse og alle kan vælge noget, der falder i deres smag. 

Det er en nem måde at overstå firmagaveindkøbet på. Når du handler hos Julefabrikken.dk eller en anden online portal, foregår det hele altså online. Du vil typisk få et form for gavekort med en kode, som dine medarbejdere skal bruge, når de skal vælge deres firmagave. 

Flere Nyheder