Slidt trægulv? Få en grundig gulvafslibning Valby

29 august 2018
Astrid Pedersen
image

Grimme og triste trægulve er langt fra noget aktiv for din bolig. Du kan købe nok så mange designer møbler, male dine vægge i smukke farver, og hænge lige så smagfuld kunst på dine vægge – et slidt trægulv vil altid trække ned på det samlede indtryk. Grunden er, at et trægulv, når det bliver slidt, kommer til at fremstå snusket og snavset, uanset hvor hyppigt – og hvor grundigt – du vasker og skurer det.

Dette skyldes, at den beskyttende belægning af for eksempel sæbe eller olie med tiden slides bort, og efterlader træværkets overflade blottet. Da træ er et levende og organisk materiale, og derfor skal have tilført næring samt beskyttes på behørig vis, vil det uden sit beskyttende lag tørre ud og blive ekstra sårbart. Hvis du så spilder en sjat rødvin eller en kop kaffe, eller ungerne vælter et glas saftevand, vil der lynhurtigt danne sig grimme, uafvaskelige skjolder, fordi træværket vil suge den spildte væske til sig som en svamp. Andre tegn på slid kan være den grimme, gule nuance fra solfalming, slidspor i form af nedtrådt skidt og støv de steder, hvor gulvet betrædes mest, og et øget antal ridser og småskrammer samt irriterende splinter.

Hvad kan jeg gøre ved mit slidte trægulv?

Svaret på dine problemer er en grundig og effektiv gulvafslibning. En gulvafslibning kan fjerne alle de pletter, splinter og misfarvninger, som skæmmer dit før så smukke trægulv, og give det mulighed for at starte på en frisk. For det absolut mest optimale resultat bør du vælge en erfaren gulvmand til opgaven. En dygtig og kompetent fagperson med speciale i gulvbehandling og ekspertise inden for afslibning af gulve har langt større forudsætninger for at opnå et smukt resultat, end du selv har. Du kan finde en erfaren gulvmand, som kan forestå din gulvafslibning, her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-valby/ 

Flere nyheder