Testsmart – din leverandør af billige mundbind

04 august 2020
Astrid Pedersen

Når sæsonen for influenza, sommer forkølelse eller pollen sætter ind kan det være nærmest umuligt at opdrive engangs mundbind i de fysiske butikker. Såvel apoteker som materialister må melde alt udsolgt, da det er umuligt at følge med i den øgede efterspørgsel på de personlige værnemidler.

Derfor er det en god idé at lagerføre de smarte tre lags mundbind i eget hjem i tilfælde af at man selv skulle gå hen og rage sig en snue eller en influenza til – eller måske en bakterie infektion i luftvejene. Såvel virus som bakterie infektioner kan nemlig smitte via mikroskopiske dråber af spyt – også kendt under betegnelsen aerosoler – som slynges ud fra mund og næse når man hoster eller nyser.

Aerosoler er meget lette partikler som kan blive hængende i luften som en sky i meget lang tid. Andre mennesker kan således få vira eller bakterier på sig, eller indånde disse – og så vil de også være smittet. Dermed opstår en smittekæde, som forårsager eksponentiel vækst i antal smittede. Dette er grunden til at vi hvert år ser hundredtusindvis af danskere lægge sig syge med influenza – og af dem tusindvis der faktisk bukker under som følge af infektionen.

For en lunge patient eller et menneske med nedsat immun forsvar kan en virus eller en bakterie, som blot gør et generelt sundt og raskt menneske lidt sløj i en uges tid, nemlig få fatal udgang. Og netop derfor er det så vigtigt at bryde smittekæden ved at iføre sig mundbind når man bevæger sig i det offentlige rum.

Find billige engangs mundbind online hos Testsmart

Ønsker du at være på forkant med udviklingen kan det således anbefales at du køber stort ind af de smarte tre lags mundbind. Hos Testsmart kan du erhverve dig disse til en stykpris af unde syv kroner hvis du køber mundbind i pakker a 100. Du kan finde billige mundbind på Testsmart.dk

Flere Nyheder