Undgå grimme overraskelser og dyre værkstedsregninger – beskyt din smartphone med billige mobil covers

02 december 2018
Astrid Pedersen
image

Går du rundt og er nervøs for at tabe din flotte – og dyre – smartphone ud af din lomme eller af din taske, så du kommer til at hænge på en dyr reparations regning? Det bør du også være. Smartphones er ikke – på samme måde som tidligere tiders mobiltelefoner – robuste og modstandsdygtige over for hårde overflader. Derfor bør du træffe dine forholdsregler ved at beskytte din smartphone med en robust mobilcover, og eventuelt supplere denne beskyttelse med beskyttelsesfilm.

Find smarte og billige mobilcovers i solid kvalitet online hos lux-case.dk

Den dansk baserede webshop lux-case.dk har specialiseret sig i mobil tilbehør og udstyr til alle former for mobile enheder. Du finder såvel diverse kabler og adaptere som beskyttelse til smartphones og tablets, for eksempel mobilcovers, etuier til smartphones, beskyttelsesfilm, og mange andre gadgets.

I afdelingen for mobilcovers kan du først og fremmest vælge din smartphones’ mærke og model – der er ingen one size fits all løsninger hos lux-case.dk, som tilbyder mobilcovers til alle modeller af smartphones fra såvel Apple som Huawei, Samsung, LG, Motorola og andre større og kendte producenter. Dette betyder, at dit nye mobilcover er særligt tilpasset netop din smartphone, hvilket gør, at den kan bevare sin slanke og strømlinede profil, samtidig med, at samtlige funktioner er tilgængelige, selv om den er iført et beskyttende cover.

Du kan tilmed vælge imellem et hav af farver, mønstre og designs, som tilfører din smartphone ekstra bling eller eksklusivitet, samtidig med, at du beskytter den. Og vælger du at kombinere dit mobilcover med en stribe stærk og holdbar beskyttelsesfilm, er din telefon optimalt beskyttet imod splintring samt ridser og skrammer. Se det store udvalg af flotte og billige mobilcovers på lux-case.dk.

Når du handler mobilcovers hos lux-case.dk, får du gratis dag til dag levering med Post Nord, og fjorten dages fri returret.

Flere nyheder