Vans Old Skool sneakers er vejen frem 

30 marts 2020
Sara Mortensen
Vans Old Skool sneakers er vejen frem 

Vans Old Skool skoene må siges at være for alle – det var de bestemt ikke engang, skal det lige siges. Engang var det udelukkende en sko, som hørte sig til i skater- og surfermiljøet. Senere hen blev nogle af modellerne fra Vans også brugt i andre miljøer, som fx punkmiljøet. Dette var de populære ternede loafers fra Vans, som især blev brugt meget i punkmiljøet, da de gav et lidt sjovt og skævt look. I mange år var det ikke nogle sko, som så mange andre gik rundt i – især ikke piger, som klædte sig i flotte kjoler og nederdele. I dag er det dog helt omvendt! Hvis man tager et hurtigt kig på Instagram, så kan man hurtigt finde influencers i det mest moderigtige tøj, der findes kombineret med et par ternede loafers fra Vans. Men en ting er helt sikkert, Vans Old Skool modellen, må i den grad siges at være blevet populær – noget mere end loafers modellen, vil nogen mene. Det var sågar umuligt i en periode at få fingrene i et par Vans Old Skool sko. 

Du kan bruge dine Vans Old Skool til meget mere end du tror

Måske ved du det allerede i forvejen, måske ikke? Det kan i hvert fald ikke skade lige at pointere, hvor nemme et par Vans Old Skool egentlig er at style. Man ser rigtig mange unge i dag have et par Vans Old Skool på til et par jeans og en T-shirt. Dette er et nemt og casual outfit, som i den grad må sige at være populært i dag. Stilen i dag skal helst være afslappet og derfor er der også mange, som elsker Vans Old Skool, fordi de hurtigt kan tone et fint outfit ned, på den cool måde. Rigtig mange piger bruger også Vans Old Skool i dag sammen med en fin silke nederdel eller en blomstret kjole. På den måde kan man skabe et sommerlook, som er feminint og fint, men som stadig er afslappet og hverdagsagtigt. Det er heller ikke unormalt at se fyre i fint tøj, eksempelvis jakkesæt kombineret med Vans Old Skool. Som du nok kan fornemme, så kan man mikse skoene med en lang række outfits i dag – ja, stort set alle outfits. Vans Old Skool er altså en nem og trendy sko at investere i.

Med gode sko kan du passe på dine fødder på den rigtige måde

Alle har formentlig haft en periode i teenageårene, hvor man var fuldstændig ligeglad med god støtte og komfort, når det kom til fodtøj. Skoene skulle bare være moderne og se flotte ud, så pyt med at man ikke havde nogen former for god støtte eller støtte overhovedet. Måske er det bare sådan det er, i de år, men det er dog lidt ærgerligt. Vi har sjovt nok kun et sæt fødder, og derfor skal vi da passe på dem så godt, som vi overhovedet kan! 

Mange har prøvet at have de vildeste vabler på hælene, tæerne og mere – det er utrolig smertefuldt, og det medvirker også til at man ændre sin måde at gå på, fordi man ikke kan gå ordentligt. Det kan ikke understreges nok, hvor skadeligt det kan være for din kropsholdning og ikke mindste dine fødder. Heldigvis er moden i dag at have sneakers på, og heldigvis er det gode mærker, som adidas, Vans og Nike, som er nogle af dem, der laver de trendy sneakers, som man bare må eje. De laver nemlig sneakers, som er af god kvalitet og giver en god støtte, så måske er der et håb for at de yngre generationer kommer til at behandle deres fødder bedre end det er set tidligere? Uanset hvad, så kunne det godt tyde på det i forhold til den store sneakers-bølge, og det er jo dejligt.

Flere nyheder